2011. március 23., szerda

Brutális állat a pályán!

7kor ébresztett Ádám, persze én szokásos módon visszaaludtam:)) Felkeltem fél 8kor. Megijedtem, hogy elkések, ezért rögtön kipattantam az ágyból, és elkezdtem készülődni. Annyira gyors voltam az öltözéssel, meg mindennel, hogy még reggelizni is maradt időm, sőt háromnegyed előtt el is indultam.
A tanár már bent volt, de negyed óra alatt simán odaértünk. Belemerültem az olvasásba, így nem is hallottam mikor a tanár kiszólított. Amennyire féltem az egésztől, talán annyira könnyen is ment:) Elkezdtem az előadást, és kb. a feléig jutottam, amikor a tanár szólt lejárt az időm. Kicsit meg is lepődtem:) Jó idő volt délután, sportcipős idő:) Ami azt jelenti nálam, hogy simán lehet sportcipőt hordani, anélkül, hogy felfáznék:) És a napocska is sütött:)))
Elindultam az éjszakába:) Sok minden volt:) Találkoztam a társakkal, beszélgettünk, ökörködtünk:) Feliratkoztunk Ádámmal egy túrára. Volt könyvkiárusítás is. Találtam egy könyvet. Szocializmus a címe, de nem emiatt vettem meg. Bár nem árt, ha tudok is róla valamit;) Nagyon szép a kötése, és valami bélyegféle is van rajta. Ez olyannyira megtetszett, hogy rögtön meg is vettem:) Az infó túra hatalmas volt:) Levittek minket a TIK parkolójába. Onnan be az energia központba. Utána benéztünk az egyik raktárba. Ott megmutatták a hálózatokat. Rengeteg kábel volt, mondta, hogy több, mint 200 km kábel fut az épületben, ami szép teljesítmény:) Olyan fél kettő körül indultam haza. Srácok még elmentem a Bociba, én haza. Nem lakok messze a TIK-től, de rendesen megijedtem. Előjött minden horror/thriller film az agyamban. Gyorsan az ujjaim közé tettem a kulcsot, ha esetleg megtámadna valaki. Nem egy boxer, de talán kicsit még jobb is:)

2011. március 22., kedd

Kiszínezem a színesceruzáim

Hát ébredési időpont nincs. Fekvési se nagyon, mert rég a holnapba húzódik, ahogy az ébredésem is a tegnapba vész. Jelen állás szerint 39 és háromnegyed órámat taposom. Éljen, rekorddöntés következik, meglesz az a 40 óra:) Szóval a mai napom a referátum elkészítésével tellett, de kész lett. Csak az a gáz, hogy a vége előtt 2 oldallal jutott eszembe, hogy a gépembe is megírhattam volna. Egyszerűbb, gyorsabb. Még hogy nekem jutott eszembe? Annyira K.O. vagyok, hogy társam kérdezte saját magától, amikor megpattant az isteni szikra, ami nem jutott messzire:) Besült!! Bocsánat mindenféle érdekes mondatom miatt, már nem igazán tudom mi, hogy, hogyan működik. A fenti cím is a ceruzafaragásból származik. Gondoltam kihegyezem őket, de ennél sokkal nagyobb felfedezésre jutottam kiszínezem!!! Hát nem csodás?:) Holnap este éjszakai könyvtár party! Alig várom, hogy belépjek a középkor eszetlen világába. Hát lényegében más a mai bejegyzésem. Sokan gondolhatják, hogy valami "káros szenvedélyt" fogyasztottam, de megnyugtatok mindenkit, csak szimplán álmos vagyok. Hulla még nem, mert akkor nem írnék, meg zombi lennék, de még meleg a testem, és egész emberi:)

2011. március 7., hétfő

Új kezdet

Az ébredéssel, megint csak gondok voltak, de ez most annyira nem tud érdekelni, hisz az első dolog, amit megláttam, hogy süt a NAP!! Bár kint fújt a szél, de eltűntek a hajnali hómaradványok, és ez annyira jó!!!
Ébredés után elmentem a boltba, ahol minden, amit venni akartam le volt értékelve. Hát igazán az én napomnak indult, és szerencsére folytatódott is:) Sütöttem párizsit, és a tegnapi hússal és kukoricás rizzsel elfogyasztottam. Délután elindultunk Ádámmal tánc órára. Jó volt nagyon. Átvettük az eddig tanult táncokat, és megtanultuk a bécsinek egy másik fordulásos tánclépését. Bár nekem annyira nem ment, sose táncoltam még ilyet. Mondjuk a többit se, de annyira idegesített, hogy ez a mindenki által ismert szalagavatón agyonkoptatott táncot nem tudom elsajátítani, majdnem vergődtem a parkett közepén. Pedig annyira jó volt a zene, vitt volna meg minden, de valahogy a lépés nem jött össze. Nem baj talán majd legközelebb:) Próba után végül maradtam órán. Beállítottak megint körmagyarra. Húúú vicces volt, de élveztem. Lassan kezd össze állni az agyamban a lépésanyag. Mondta Gyuri az oktatónk, hogy a Hip-Hop-ot is tanuljam majd meg, amivel a csoport készül a megmérettetésre. Nem tudom, de jó lenne, ha egyszer azt mondanák koreografáljak egy modern tánc darabot:) Nah de ne szálljunk ilyen messzire, egyenlőre az is elég, hogy a tanár megjegyezte, hogy gyorsan tanulok:) Az óra végeztével Ákos, az egyik tag adott minden lánynak egy csokit, mert ugyebár holnap nőnap, és ezzel kedveskedett a szebbik nemnek. Nagyon édes volt tőle:) A táncpróbára elvittem magammal a fényképezőgépemet is, mert itt vagyok lassan fél éve Szegeden és egy fotóm sincs róla. Szóval hazafele megörökítettem pár szépséget!:) Itt is az egyik!