2011. április 11., hétfő

Suckosodás!

Sikerült felkelnem 7:30. Persze csak 8 előtt pár perccel másztam ki a meleg ágyikómból. De 8kor már gép előtt voltam, és aktívan szemléltem az egyetem oldalát. És igen lehet szakosodni! Vallástudomány éljen éljen. Én voltam az első, aki jelentkezett rá. Remélem megkapom. Annyira szeretném^^
Este elmentem táncra. Húúú sok jót tanultam. Tangót, Rock 'n' Roll-t, Foxtrott-ot, Boogie-t, Charleston-t. El is fáradtam rendesen. Fáj a hátam, a lábaim. De nem bántam meg:) Óra végeztével hazasétáltam Dáviddal. Elmondtam neki, hogy mi bánt. Kedves volt és meghallgatott. Sőt megbeszéltük, hogy teácskázni is beülünk szerdán. Nagyon várom már:) Rég beszéltem vele:) Este beszélgettem Gertivel is. Beleolvastam a büntetőjogi törvénykönyvbe, és a polgárjogiba is:) Hát nem tudom, hogy én képes lennék e arra, hogy megtanuljam:) De őőő tudja, és nagyon büszke vagyok rá! :)

2011. április 9., szombat

Gondolkodás

Nehezen tudtam kimászni az ágyból. A fejem ugyan nem zsongott, de erőteljesen uralták az orromat a bacik. Apától kaptam orrspray-t! Szóval most már fellélegezhetek:) Ma megnéztem a fűrész 7-et. Állat egy film, erre nincs rossz kritika:) Csupa-csupa pozitív:) Imádom a fűrész filmeket:) Bár nem tudom, hogy juthatott eszembe az, hogy én ezt moziba megnézem. Szerencsémre nem tettem meg. Biztos ott kaptam volna szívrohamot:) Emlékszem a második részével kezdtem. Rögtön bele szerettem. Majd megnéztem a harmadikat. Utána az elsőt. Kicsit felesleges volt, mert ami ott történt szinte mindent megtudtam a későbbi részekből:) Aztán jött a negyedik, ötödik, hatodik. ÁÁÁ és most a hetedik! Ha jól értesültem még nyolcadik is lesz. Állítják utolsó, de ebben a szakmában sose lehet tudni:) Annyira pörgős volt az egész. Még visszautaltak az első részre is, sőt ott fejeződött be, ahol elkezdődött. Istenem imádom ezt a kirakós filmet:)
Délután kicsit "felébresztettek", ezért gondolkodásra adtam a fejem. Kicsi változás sosem árt:) Talán megoldódik egy két problémám:)